I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Tre vinnare

deo111Vinnaren av den kemikaliefria deodoranten från Rosenserien är Gabbies grattis! Hennes motivering löd såhär:

”Jag vill vinna för att jag har så svårt att hitta en deo som jag är nöjd med. Antigen fungerar dom inge bra eller så är dom för starka och ger irriterande o kliande utslag. Efter att ha läst dina positiva ord om denna serie tror jag verkligen på dessa produkter och skulle bli så glad om jag vann!”

 

hemmmmmDe två som får ett varsitt exemplar av boken ”Den hemlige kocken”, är Kaffehörnan och Erika.

Ni tre vinnare får mejla mig ert fullständiga namn och adress. Väl mött mina vänner, hoppas ni får mycket nöje av era vinster.

Mejl till mig: pesonen_emma-lou@hotmail.com

9 reaktioner på ”Tre vinnare

 1. Ja, så kan vi också göra :) att du tar en promenix hit. Jag bjuder på fika om du behöver lite vila :) Hojta till när på’t ungefär så jag är hemma bara.

  SVAR: Hade jag sett den här kommentaren innan jag begav mig på promenaden, så hade jag gärna stannat till :-)

 2. Grattis till vinnarna =)

  Sv: Oftast så sover hon bara en gång per dag. Ibland en kortis runt 15.30.

  Ja gör det =) För den träningen är jättelugn! Hoppas du får tid fort på sjukvattengympa. Träning i vatten är ju super! =)

 3. Du va mig en snabb en att ta en promenad! :) Så bråttom var det ju inte, men tack så mycket! Stefan var ute och tog en promenad och kom precis tillbaka och blev förvånad att det låg en bok i brevlådan. Home delivery, så att säga 😀

  Den ska jag börja läsa imorgon tror jag :)

 4. hehe nja, egentligen skulle det ha kostat 92,50 för dom men eftersom jag hade lite pengar kvar på presentkortet jag fick i julklapp så behövde jag bara lägga till 19,50 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *