I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Rösta på mig och vinn!

d5000 642

En av de som röstar på mig, (som veckans blogg, Emma-Lou, nr 3) får ett exemplar av boken ”Den hemlige kocken” (av Mats-Eric Nilsson).

Om jag vinner omröstningen, får två lyckliga deltagare en varsin bok.

Jag kan för övrigt tillägga att boken är oerhört intressant då den förutom historik, granskning av våra livsmedel, även innehåller en E-nummerguide.

KLICKA HÄR för att rösta på Emma-Lou! *kramkalas*

Tävlingen pågår fram till söndag 10 januari.

Citat från baksidan på boken:

”Mats-Eric Nilsson har varit nyhetsjournalist i snart trettio år. Han är redaktionschef och matkrönikör i Svenska Dagsbladet. Den hemlige kocken, hans första bok, är frukten av flera års undersökningar av våra livsmedel och deras producenter.”

6 reaktioner på ”Rösta på mig och vinn!

  1. Helt i min linje, man ska klä sej så man inte fryser, sen får det väl se ut lie hur som helst 🙂

    svar: Jag vill ha det ljust hemma nu 🙂 det började när vi köpte huset faktiskt. Jag har alltid omgett mej av en massa färger & min inredning har gått i ”Indie-stil” med tyger från Asien, färgstarka gärna med paljetter och så. Tavlor & andra väggbonader från olika delar av världen. Jag har haft mina väggar i starka färger som rött & lila. Men som sagt nu vill jag ha det ljust. Har funderat rätt mycket på det eftersom det är en helomvändning & har kommit fram till att det beror nog på att som småbarnsförälder, heltidsarbetande, husägare så behöver jag ha en miljö som är lugn & fridfull. Jag vill att vårt hem ska representera krafthämtning & det bästa sättet för mej just nu är att ha det luftigt 🙂 men vem vet, om ett år kanske jag vill ha tillbaka ”indie-stilen” 😉

    Vad är det för tavla du tänker på??

    kramkram

  2. La en röst på dig nu 🙂 Håller tummarna för att du vinner!!

    Sv: Ja, den där låten kan jag utantill nu ”ett larm, från nån som ringer” 🙂
    Kan tänka mig det! Jag hade turen att ha en ganska så liten mage så jag fick inget överskottshud alls! Kommer väl med nästa graviditet!

  3. Tack, alltid lika roligt att höra bra saker om barnen 😉

    Ja, jag tycker absolut du ska filma barnen lite hehe. Kan vara kul att se på filmsnuttarna tillsammans sen när de blir äldre 🙂

  4. Är det någon magsjuka på G eller? Hoppas du mår bättre nu då. Antog att det var dig du menade. Du skrev inte vem som hade varit kass i kistan! Tack så mycket. Blir alltid glad när jag får komplimanger för mina bilder. Iof har jag inte fotat länge alls. Köpte kameran precis innan jul!

    Okej va roligt att DOM kontaktar dig! Vilken lista? Nej men det är väl klart att det ska vara ERA recensioner, annar är det ju ingen vits! Jag vill ju köpa en produkt som jag vet någon annan tycker är bra. Men det kanske är så i cybervärlden att många fejkar? Trist i sånt fall. Ska ta mig en närmare titt på resenserien! Ha en bra kväll!

  5. åh, det kommer nog bli kanonfint i grabbarnas rum! så spännande med planering! vi ska tapetsera nathalies rum o så blir det väl lte nya möbler samtidigt..det är våra planer inför våren! men får stoffe som han vill så köper vi ett stort hus på landet! men jag vill inte…det intresserar mej liksom inte..vill ha nära till alting!

    så spännande att J snart kan krypa=) inte långt därefter är det min A:s tur..men vet du vad, jag önskar att hon inte bblir lika tidig i utvecklingen som A och N..de var ju liksom barn så fort! eftersom detta är vårt sista barn så vill jag ha en liten bebis så länge som möjligt=) tror du vet hur jag menar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *