I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Glad vinnare :)

12Josefine, är tjejen som vann en kemikaliefri deodorant hos mig, för ett par veckor sedan. Såhär glad ser hon ut!

Ni missar väl inte de två tävlingarna som går ut imorgon kväll?

1. Kemikaliefri deodorant från Rosenserien, klicka här.
2. Boken ”Den hemlige kocken”, klicka här.

Glöm heller inte tävlingen där du kan vinna en hårtrimmer, den tävlingen avslutas den 15 januari, klicka här för att tävla.

Förvänta er att det dyker upp fler tävlingar under januari månad, så håll utkik!

2 thoughts on “Glad vinnare :)

  1. Nej usch, fej det j´gillar jag inte. Man lär nog märka förr eller senare om dom är sig själv eller inte.

    ja gamla pizzor dom kan vara farliga dom! haha, men vad gör man inte för sista biten!

    Hm, måste kollas in. Har noll koll på dessa listor.. Ingen aning faktiskt. Bara den listan dom har på blogg.se är den enda jag vet om, haha! Du kanske har ngt bra tips på hur mna kan få fler besökare till sin blogg?

    Idag har vi som sagt varit ute och lekt, tog en promenad, fotograferade lite. Busat med ungarna inne. Sam var spiderman idag och höll på och trixa en massa. Städat fick även utmärkt städhjälp av Sam, sånt uppskattas alltid!
    Har ni fått mildare väder? Här ligger det på -20 nu. Men jag hoppas verkligen det blir lite varmare i morgon. Sov gott!

  2. Izabella har en väldigt bra fantasi, hon kan hitta på historier och berätta för oss med eller utan bok :) Tycker det är viktigt att läsa för barnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *