I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Fotkräm

RosenserienRosenseriens fotkräm är fuktgivande och luktar gott. Det är en kemikaliefri produkt som har en uppmjukande effekt på förhårdnader och självsprickor, som lätt kan fås om man jobbar mycket ståendes eller gåendes. Krämen tas lätt upp av huden och ger en fräsch känsla som håller i sig länge. Fotkrämen innehåller bland annat arnika, som används i syfte att minska svullnader.

Simo: Det känns som att mina fötter nu har fått ett nytt liv, tack vare denna produkt.

Emma-Lou: Och jag kan inte göra annat än att hålla med honom. Jag som inte hade speciellt torra fötter (i jämförelse med min man), har själv märkt en klar förbättring med denna produkt. Fila fötterna lätt efter en skön dusch och applicera sedan fotkrämen. Då produkten är dryg, räcker det med ett nätt tryck på tuben för att få lagom mängd.

Innehåll fotkräm, 100 ml:

Aloe vera gelé, olivolja, vegetabilisk emulgator, vegetabiliskt glycerol, palmfettsyra, ringblomsextrakt, menthol, naturlig E-vitamin, biokonservering (från veg. fetter), arnika tinktur, pepparmynta, vintergröna, rosenolja.

rosenserien

Klicka på bilden ovan för att beställa produkten från Rosenserien.

9 reaktioner på ”Fotkräm

  1. Hej!
    Jag föll faktiskt för en nikonkamera igår. Det stod mellan Nikon D90 och en Nikon D5000. Det blev det senare, en likadan som du har med andra ord.
    Vad har du för objektiv förresten? Är det 18-55mm eller 18-105mm?

    Nej alltså det är ju grymt mycket funktioner på kameran. Måste sägga mig ne och lära mig allt. 😛

    Håller med dig vad gäller silkesdroppar! Jag brukar använda det ibland.. och det behövs verkligen för mitt slitna hår!
    Hihi okej det hade varit kul att se dina teckningar i alla fall! 😀 Vad kul att höra, vad för set är det du köpt? Blyertspennor? 🙂
    kram

  2. Den där fotkrämen skulle sitta fint på mina fötter under vinterhalvåret! jaja, det var ju schysst. Hur fick du till det så? Kontaktade du dom eller? Antar att det är lika då med fotkrämen?

    sv: jo jag såg din varma outfit! Jag är också en fryslort. Hade jag kunnat så hade jag mer än gärna gått ut, men då måste bonden vara inne och passa ungarna. Men han har alltid så mycket för sig. Var så skönt att idag äntligen få gå ut med ungarna och leka. Är bara -18°c här nu. Så det känns ju riktigt varmt i jämförelse med vad det varit i veckan. Man får passa på medan man kan!

    Ha en toppenhelg, kram

    SVAR: Fast det är inga kompisrecensioner jag skriver, utan jag ger min (och makens sin) syn på de produkter vi provar 🙂

  3. aha det låter ju roligt att fixa iordning deras rum sen! sånt är roligt! och också bra att ha lite planering på g!

    ja det var ju liksom guldläget för leksakerna! vi har ju alla sovrum på övervåningen! så jag orkade inte dra alla leksaker upp o ner..så det löste sej ju fint med byrå och kista! den är bra för locket smäller inte ner! så det finns ingen klämrisk på kistan! uppe i deras rum leker vi mest på mornarna så de har ju saker där också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *