I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Ska jag smälla bomben innan….?

 222

www

guldnallen

Ska jag smälla bomben om att jag vet vem personen är som skickar mig hatiska, sexistiska, sjuka och herregud allt vet vad – i form av kommentarer i min blogg? För att inte tala om alla rasistiska kommentarer som skickats falskt i mitt namn osv. ELLER! Ska jag vara den medmänniska jag är – och låta personen ifråga få kontakta mig med en formellt skriven ursäkt till mig och min familj samt förklara varför hon har gjort allt detta mot oss – med garantin att jag inte utger henne ifråga?

”Johodu, visst kunde jag lista ut vem du var… En polisanmälan är genomförd 0ch jag kan bifoga ytterligare material. Bollen ligger hos dig…”

Om personen ifråga väljer att inte kontakta mig, kommer jag att gå ut med ytterligare information som jag har. Idag är jag snäll, men trakasserierna mot min familj måste få ett slut – och jag drar mig inte för att publicera det jag har. En sak om jag inte är omtyckt, fine. Det kan jag ta, men att gå på mina barn – och dessutom få det att låta som att min make har gjort det ena och det andra, då har man fanimig gått för långt.

SÅ. En ursäkt vore på sin plats. Jävligt snart.

Uppdatering:

31.12

Ser att du läser… *tick tack, tick tack*

10 reaktioner på ”Ska jag smälla bomben innan….?

  1. Bra att du vet vem det är och hoppas nöten kommer med en bra ursäkt inom en snar framtid!!

    Haha, ja han är oftast så glad, så härligt med glada barn 🙂 Det gick bra för honom att sova där även om de vaknade tidigt. Inte alls samma liv utan de har lekt en stund i tystnad på varsitt rum och nu leker de tillsammans i Izabellas rum.. dvs lite mer livat 😉

    Gina vet jag inte riktigt vem det är?

    Vad ska ni hitta på idag då, på årets sista dag?

  2. Va bra att du vet vem personen är. Det va ju det jag skrev i en kommentar. Förr eller senare får hon det surt i arslet tillbaka. Tycker du kan vänta ett litet tag (några dar) på en ursäkt. Får du ingen ursäkt så häng ut henne på bloggen så alla får se vem idioten är! Du är ju inte den enda som råkat ut för henne. Hon har varit riktigt jävlig mot dig och din familj och genom det gått på andra bloggar. Hur många av dina bloggvänner har inte fått kommentarer från henne där hon utger sig för att vara dig? En ursäkt till ALLA dom vore oxå på sin plats så eg skulle du hänga ut henne direkt! Kram på dig!

  3. Jag skulle göra som du skriver..
    Vänta ett par dagar på en ursäkt , om inte skulle jag publicera.
    Det visar bara att du är en bättre människa om du ger en chans för henne att be om ursäkt. Att du står över hennes trakkasserier.
    Skulle du inte få en ursäkt så skulle inte jag tveka om jag vore du att ge personen lite smak av vad hon själv gjort.

    Gott nytt år, 2010 blir ett bra år:)

  4. Är det hon som kallas mammut?

    SVAR: Nej, Mammut och Gina är inte samma. Gina bloggar på blogg.se

    Så att ingen missförstår så har inte Gina eller Mammut något med trakasserierna gentemot mig.

  5. hoppas personen kan tala om för dej nu varför den gjort såhär emot dej o din familj!
    jag har också undrat va Gina är! vi brukade ju skriva varje dag till varandra! tänkte jag skulle slänga iväg ett mejl till henne faktiskt!
    hoppas ni får en fin kväll med familj och vänner!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *