I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Happy New Year

d5000 612

Gott nytt år på er mina fina läsare, här ska det skålas i bubbel inhandlat från mataffären, hahahaha! Nu skålar vi ut det här skitåret och välkomnar 2010 istället. Jag har en del på gång under januari månad – och det har självfallet med bloggen att göra. Puss på er allihopa, nåja, de flesta av er i alla fall! <3

7 reaktioner på ”Happy New Year

 1. haha..så fin pose!! men du är lika vacker för det!! hoppas ni hade en underbar kväll igår och jaaaaa det nya året kommer bli såååå bra!!

 2. God fortsättning på året! Hoppas att nyåret var trevligt! Spännade med projekt i bloggen. Väntar med spänning! Hehe

  Bilderna som jag försöker ladda upp är för stora precis som du trodde. Väldigt störande. Får nog ändra inställningarna på kameran kanske. hehe.

  Såg förresten att du hade skrivit i Emmas blogg och frågat om Gina. Hon har ju inte uppdaterat på väldigt länge. Hon är okej vad jag vet. Vi bor i samma stad och känner varandra. Träffade henne ett par dagar före jul och då verkade allt bra med henne. Hon har nog fullt upp hemma med barnen nu när hennes man har börjat studera i en annan stad och så.

  Ha de bra!
  Kram

 3. Gott nytt år till dej & din fina familj :-)

  Jag har tilldelat dej ett pris inne på vår blogg :-) kolla förbi vid tillfälle vettja!

  kramkram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *