I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Utmärkelse

nobelpris_66808075Den här fina utmärkelsen har jag fått av söta Emma och underbara Feztis och nu blir det min tur att skicka vidare den och jag gör såhär:

Du är den du är och du kommer alltid att vara mamma till dina barn. Vem känner sitt barn bättre om inte en själv?

Därför ger jag denna utmärkelse till alla mammor i hela världen, för jag tror nog som så, att är det något man kan som mamma, så är det att vara just mamma. Du kanske är en pysslig och huslig moder, eller en modemedveten sådan. Måhända är du en fantastisk mamma som gör allt för barnen eller så pusslar du ihop saker och ting på ditt eget vis. Många gånger räcker kärleken långt och ditt barn känner sig nog tryggast jämte dig, även om du är trött och slutkörd – så finns bandet mellan mor och barn alltid där.

Hur som helst, så finns det garanterat en punkt som du uppfyller på något sätt. Tänk långt inom dig och jämför dig inte för mycket med alla andra – för du är du och så är du mamma, det kan ingen någonsin ta ifrån dig. Var stolt över dina barn, skrik ut ditt barns framsteg till hela världen om du så vill. Du är du. Och du är mamma. Glöm aldrig det.

<3

2 reaktioner på ”Utmärkelse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons