I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

22/6 2009 vs 2/8 2009

Jag bloggar 22 juni 2009:

Jag läser en nyhet här på Metro att babyboom väntar Sverige i augusti? Ajdå, tänker jag. Det är nämligen i augusti jag har beräknad förlossning enligt ultraljud. Jag läser nyheten och ser framför mig att vi inte får plats på förlossningen. Förstår ni vilken mardröm? När jag skulle föda min son, ringer vi till HS förlossning (pga. värkarbete) och blir hänvisade till Södertälje just på grund av platsbrist. Det här var någon dag innan sonen föddes.

Såhär skriver jag i bloggen natten till den 2/8 2009:

Nu är det på G förmodligen. Har täta värkar varannan minut. Det har lossnat massa grejer därnere. En förlossningplats kvar i hela Sthlm, vi måste åka annars får jag föda hemma.  EN PLATS KVAR. Jag som tänkte vänta länge innan jag åker.till å me simo blev knäpp haha. usch det kommer att göra ont nu.

Omkring 05 på morgonen den 2 augusti skickas mms:

ggggggggg

Kl.05: dagens outfit. Gissa vem som är inskriven? Här ska det skitas melon.

11 thoughts on “22/6 2009 vs 2/8 2009

 1. Hej vännen
  Jag gjorde tt inlägg om din blogg på metro, lustigt att du ligger så högt på listan som du gör på metro, när du bytt bloggrum för ett tag sedan
  Följer o läser jag en person då följer ju länken med självklart på de nya stället

  kram o ha en fin dag

  Emma-Lou: Det där är helt vridet, får fortfarande fler sidvisningar på den gamla bloggen än vad jag får på denna nya + att jag ligger bättre till på listorna med gamla.

 2. De är märkligt, har inte folket förstått att du bytat ha ha
  21 nu
  De är ju en bra marknadsföring om man ser de så, men ändå seriöst
  Nu måste ju folk förstå tycker man
  kramar

 3. tusen tack för de gulliga orden! och du var ett stort stöd för mej när jag var gravid och livrädd!! och även efteråt! så tusen tack själv gumman!!!

  härligt att ni har snö som stanna kvar. här nere är det bara regn just nu..tråkgt som tusan!

 4. Usch vad jobbigt att inte få någon plats och vara tvungen att åka någon annastans. Skulle vara min största skräck.
  Jisses vilken mage du hade på den bilden.=) Ser så lustigt ut när resten av kroppen är så smal. Inget illa menat.

 5. Var nog tur att ni åkte in, skulle nog inte varit roligt att föda hemma. Speciellt inte med tanke på vilka komplikationer som ni hade

  SV: bara en egen tanke jag har haft. Har nämligen inte stött på liknande problem när jag har haft ett företag bakom mig

 6. Oj vilken söt kula. Ok att magen sjunker i slutet. Men din sjönk rejält tydligen. Riktigt söt mage. Hoppas allt löser sig med svanskotan. Värk är inget roligt.

  Emma-Lou: Tack får jag väl säga, även om jag aldrig kände så. Men gravidmagen på mig sjönk väldigt tidigt faktiskt, flera veckor innan förlossningen, men så höll jag ju på att föda för tidigt också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *