I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Modellbilder

I lördags var jag på visit i studion Geronimo Agency (kolla in deras hemsida här) och det var en positiv upplevelse, även om jag var ganska trött i efterhand. Först blev jag bemött med en god latte med tillhörande informativt samtal, för att sedan gå igenom hur jag skulle posa för att få in bra bilder. Jens, fotografen, var cool och inte alls stressad såsom en del fotografer kan agera – och det var nog mycket det som gjorde att plåtningen flöt på excellent.

Såhär blev några av bilderna:

IMG_4251

IMG_4261

IMG_4133

Fotograf: Jens Larsson
Stylist: Lotta Fischer

23 reaktioner på ”Modellbilder

 1. Jättefina bilder! Wow säger jag bara! jisses.. haha

  Ja, det var samma här.. nästa.. somnade vill 00 och vaknade 05 :p Så jag sov medan du var vaken 😉 Men det är så trist när det blir så.. usch! Hoppas du får sova bättre i natt :)

  Ja, det där med granen tåls att tänka på 😛

 2. haha ojdå :p ja, det är väl av gammal vana det där hehe

  Usch, inget kul med sjuka barn.. dessvärre är Alvar magsjuk, han kräktes strax efter att jag skrev inlägget :( Hoppas han inte smittar oss andra bara för jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu!

 3. Halloj,kul att du tittade in hos mig. N u kikar jag in hos dig, oj mycket läsvärt du har här.Vilka fina ljuslyktor ni målat.Visst är det mysigt att pynta inför julen.Nu väntar vi bara på snön.
  Ha de gott.
  Kramiz!

 4. Sicka fina bilder…….själv e jag ju bara så himla dålig på å fotas…..fotar gärna själv men att göra sig på bild e inte min starka sida……de blir alltid en grimasch eller nått annat tetigt! Men d e kul å se så fina bilder!
  Tack för din kommentar inne hos mig!!!!

 5. Har du några härliga julrecept att rekommendera?! Kram på dig!
  Lilla My svarade:
  Jag brukar göra en jätte god matjemousse men var jag har receptet har jag ingen aning om.Jo sen brukar jag göra syrade grönsaker som jag tror jag skrev ut recept på förra året.Ps jag återkommer.Ps super fina bilder.kram

 6. Kan inte kommentera i ditt nästa inlägg. Sidan laddas inte :-( Krya på sig till sjuklingen iaf.
  Sv: Ja det ska mycket till för att jag ska gå tillbaka till metro. Så jag kan just nu säga att det är permanent men man vet aldrig. Den dan jag får ett fett sponsringsavtal kanske jag byter igen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *