I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Seg uppdatering har sina orsaker

Idag har det varit glest med inlägg i bloggen eftersom jag tidigare under dagen inte kunde logga in (?) och sedan åkte jag iväg på patientutbildning.

Rehabiliteringen är på G nu, för vet ni vad?! Igår kunde jag faktiskt känna att jag har börjat få muskler i vaderna! Helt sjukt egentligen, med tanke på hur länge jag har varit orörlig… hihi

Just nu tittar jag på CSI och uppdaterar mer efter det, då kommer bilderna från lördagen.

Hörs snart!

3 reaktioner på ”Seg uppdatering har sina orsaker

 1. hade samma roblem under dagen m inloggningen,
  skönt att rehab redan ger lite resultat! ser ju mer lovande ut för frasmtiden då ju!
  ser fram emot att se de fina bilderna!

 2. Godmorgon =)
  Vad skönt att det går åt rätt håll för dig.
  Här önskar jag att regnet kunde bytas ut mot snö, men det är klart, är sjuka igen så vi håller oss inne.
  Kram så länge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *