I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

En del av vardagsrummet

d5000 1572

Den här moderna granen ger ifrån sig ett otroligt vacker sken, som ni kan se på bilden.

d5000 1565

Inköptes på söndagen den första advent, 3-pack ljusstakar från Guldfynd, 119:-

d5000 1577

Den här är också från Guldfynd.

d5000 1554

Denna jultjärna köpte jag på en julmarknad förra året.

d5000 1569

Ska nog köpa till ett par fina julgardiner till vardagsrummet.

16 reaktioner på ”En del av vardagsrummet

 1. Okej! :)
  Jag har julkorten på datorn, men då min familj och vänner läser min blogg vill jag inte att dem skall se dem i förväg! :)
  kramar

 2. Emma-Lou!!!
  Igår när jag skulle dra igång massa julpyssel ringde telefonen, det var dags. Nu idag ligger Alice på IVA i Göteborg med ett nytt friskt hjärta pickande i kroppen. Ville bara berätta det. 2010 blir året då allt blir bra igen, även för dig och dina smärtor tror jag. Hälsningar Gunsan

 3. ja vi ska julpyssla lite sen längre fram. och såklart baka lite pepparakor o lussekatter
  =)
  vad fint det blev hemma hos er!

 4. Vad mysigt det ser ut! Vi har inte hunnit med att julpynta något än. Får bli i veckan.

  Ska kolla in brödreceptet :) Brödet blev lite sådär. Det blev så tungt och inte luftigt. Är verkligen inte så bra på att baka. Haha! Lättare att laga mat 😛

  Haha, hade inte tid att lägga upp några bilder från filmen. Men den var riktigt bra tyckte jag. Har du sett Twilight eller läst böckerna?

  Kram

 5. vilket mysigt julpynt! :) Vad fotar du med för kamera?

  haha yeess.. jag har bott i norra sverige i hela mitt liv. haha

  jag har faktiskt ingen aning om när jag får veta det… ^^
  kram

 6. TESSAN: ja, det är en IKEA-möbel, ”bestå” heter serien :) Kan lägga upp bättre bilder så att du får se helheten bättre :) Fixar det ikväll!!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *