I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

7 reaktioner på ”Trubbel

 1. Ja, det gäller ju att göra vad man kan för att hålla svininfluensan stången. Min son fick förresten en antibiotikakur på igår, eftersom han ännu tempar från och till efter tre veckor!

  Spännande med ny blogg! Ser fint ut, så här långt :)

 2. Så fin bild på dig!!! Fina du! :)
  Det går jättebra hemma med lilla gumman och skrutten! :)
  Så skönt att allt gick så bra och så med, vid hennes födelse!
  Fin din nya blogg är föresten!
  Ha en mysig första advent! Kramar

 3. deaaam vad fiin du är :d är du verkligen modell lr har du bara tagit dessa bilder för skojs skull :d för du ser ut som en model :d
  annars allt bra med dig och din lilla famlj :d

  här hemma hos oss är alltbra :d

  ha en underbar helg kramar G!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *