I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Första advent

Just nu myser vi fortfarande i soffan, sittandes i våra pyjamas framför ett Mario-spel. Det är disigt utomhus och vi kurrar ihop oss, just nu har vi inte alls någon lust att ta oss utanför dörren. Det är första advent och idag ska vi plocka fram julpyntet, det blir första delen av våran resa fram till julafton. Jag tänker som så, att göra denna månad riktigt julig och härlig genom att ha en stor familje-event varje söndag fram till jul och det är inga dåliga grejer!

Jag tycker verkligen inte att ni ska missa mina julklappstips, klicka här. Personliga gåvor slår butikernas massproduktion.

advent

Fler bilder från denna advent, publiceras under dagen. Just nu får ni nöja er med denna bild ovan, ett pyssel som jag tillsammans med min äldsta son har grejat ihop och som numera hänger på ytterdörren. Klicka här för att komma till det pysslet.

6 reaktioner på ”Första advent

  1. Åh vilken bra idé med familje-event varje söndag fram till jul! :) Tycker alla advent är så mysiga för då vet man att det inte är långt kvar till den stora dagen haha.. Tycker det är minst lika mysigt och roligt med julen nu som när jag var liten hehe

  2. Låter mysigt. Här är det inte så mycket sånt längre, men sonen hade kokat kola hela natten med kompisarna… undrar just hur det såg ut i det köket – inte mitt som tur var :)

    Ha det gott!

  3. Jag tror att min kommentar kom till din mail hmmmm…. Hur gör jag för att svara på en kommentar så att den kommer till din blogg?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *