I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Styling och plåtning imorrn

Under lördagen ska jag stylas och plåtas, så jag hoppas att jag är kry för annars får jag ställa in alltihopa. Jag har förvisso inte haft feber, men jag har varit sjukt svag samt haft ont i halsen under fredagen.

Förhoppningsvis är jag mitt krya jag imorgon och då ska min make skjutsa in mig till den stora staden. Och för det bästa dvs. svanskotan, så slipper jag att sitta 😛 Stå fungerar, men att sitta för länge på en stol gör bara oooont.

8 reaktioner på ”Styling och plåtning imorrn

  1. God morgon! Hoppas du är frisk och kry idag och att du får en bra dag.
    Sv: Ja vi är i Sverige nu. Underbart! Stannar till mitten på januari nångång.

  2. Spännande!

    Jo vi julpyntar nog litegrann här och så passar vi på att packa annat som vi tar ner när vi pyntar. Ska gå igenom alla julsaker också, massor man inte använder sen får vi se vad vi gör med det!
    Vi kommer ju att ha två hus ett tag framöver så lite att stå i blir det allt 🙂

    Ha det gott!

  3. Så du har bytt nu 🙂 Har lagt till den här adressen i mina favoriter 😉

    Haha, får uppdatera idag, igår hade jag ingen tid what so ever 🙂 Upp i ottan och iväg för att va i skolan halv 8 (det var personalvetardagen med massa föreläsare och mässa osv) och sen skolan till 3, hem och handla mat med Stefans föräldrar (vi har ju ingen bil längre så man får ta det som bjuds, när dom är i närheten) och sen däckade jag framför tv:n 🙂 Fullt upp! Men idag är jag pigg (hoppas du med, så du inte blivit sjuk??) kram

  4. Hej såg ditt erbjudande…. Håller för fullt på att fixa till allt men det är inte lätt när man inte vet hur man skall göra haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *