I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Potatissallad med körsbärstomater, fetaost och ruccula

1

Ingredienser för buffé till 5 portioner:

1 kilo potatis, kokt och skivad
1 gul lök, finhackad
1 ask körsbärstomater, halverade
1 msk ljus vinäger
1 msk olivolja
Salt och peppar
250 gram fetaost (låg %), tärnad
100 gram ruccola

Gör såhär:

Koka upp potatisen och skär alla grönsaker. Lägg i en skål.Häll över olja och vinäger,salt och peppar, blanda om. Häll ner den nu svalna potatisen samt fetaost och ruccola, blanda om.

Fler recept finns kategoriserade längre ned i sidokolumnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *