I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Hemmagjorda våfflor, recept

1

Våffeldagen infaller den 25 mars.

Recept för cirka 15 våfflor:

4 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
3 dl mjölk
3 dl vatten
100 g smält smör

Gör såhär:

1. Blanda mjöl och bakpulver i en bunke om 2 liter. Tillsätt mjölk och vispa till en slät smet.

2. Tillsätt vatten och smöret. Ställ gärna smeten i kylen någon timma.

3. Grädda våfflorna på stark värme i ett våffeljärn. Pensla med lite smör innan första våfflan, så fastnar de inte.

4. Servera våfflorna varma tillsammans med vispgrädde eller vaniljglass. Gärna tillsammans med sylt eller färska bär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons