I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Middagsförslag

1

Tycker du att det är jobbigt att laga mat eftersom du är trött efter jobbet? Det är väl egentligen helt naturligt att känna så, men för att ordna en snabb måltid kan du göra detta som enkelt tillbehör till köttbiten:

Ingredienser till 4 portioner:

2 stora morötter
2 rödlökar
2 gula lökar
4 stora potatisar
Olivolja
Salt och peppar
Timjan

Gör såhär:

Tvätta, skölj och skala morot, potatis såväl som lök, skiva dem i klyftor och lägg i en ugnssäker form samt droppa över lite olivolja och krydda. Låt stå i ugnen (225°) i cirka 30 minuter. Rör om efter halva tiden.

Fler recept finns kategoriserade längre ned i sidokolumnen.

3 reaktioner på ”Middagsförslag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *