I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Dissa butiksschampoon

De schampoon (och balsam) du hittar i butiker såsom Coop och Ica, är inga vidare produkter då dessa innehåller mängder med kemikalier såsom SLS och andra misstänkt hormonstörande ingredienser. Granska därför ingredienslistan.

Fler kemikalier och dess betydelser finns du under kategorin ”granska ingredienslistan”, klicka här.

Alla inlägg om silverschampoo finns under kategorin ”silverprodukter”, klicka här.

All fakta om schampoo finns under kategorin ”schampoofakta”, klicka här.

Mer om hår och skönhet finns i sidokolumnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *