I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Fuktkräm normal hud

1

På morgonen bör man smörja in sitt rena ansikte med en kräm i förebyggande syfte för att skydda inför dagens alla påfrestningar i form av exempelvis bilgaser. Om kvällen smörjer man in sig för att återställa balansen efter en dag av svett osv.

Nu har jag använt Rosenseriens fuktkräm i några veckor och tycker den är alldeles toppen.

Krämen tas upp lätt av huden i ansiktet och på halsen samt att den fungerar både som dag- och nattkräm då den är återfuktande och skyddar. Om jag applicerar krämen inför sänggång, känner jag mig fortfarande sådär härligt mjuk (som när man precis applicerat krämen) morgonen efter.

I ingredienslistan kan man tyda att produkten innehåller jojobaolja, vilket i sig är är ett naturligt UV-filter. Läs mer om jojobaolja, klicka här.

Innehåll fuktkräm:

Aloe vera gelé, kinesiskt grönt te, vegetabiliskt glycerol, kokosfettglycerider, palm- och kokosfettsyra, palmfettsyra, jojobaolja, olivolja, kamomill, trollhassel, växtfibrer, A-vitamin, naturlig E-vitamin, rosenolja, citrusoljor, allantoin, växtparfym.

Fuktkräm från Rosenserien, för normal hudtyp, 249:-, beställ här.

Mer om skönhet finns i sidokolumnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *