I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Pastasallad med ost

Tillagningstid: 10 minuter eller beroende på hur lång tid pastan tar att koka.

Ingredienser till 4 portioner:

1 stor portion pasta till en portion
1/4 huvudsallad, hackad
1/3 gurka, skivad och skuren i fjärdedelar
½ röd paprika, hackad
½ gul paprika, hackad
1/4 av det gröna på en knippe lök, finhackat
10 små körsbärstomater, halverade
100 gram ost, tärnade
Olivolja
Salladskrydda

Gör såhär:

Koka upp pastan och skär alla grönsaker. Blanda allt i en salladskål/bunke och blanda om. Häll sist i pastan och se till att ha sköljt den i kallt vatten innan. Häll över olivolja och krydda.

Servera gärna dressing och bröd till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *