I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Hårinpackning mot statiskt hår

Du behöver:

1 äggula
1 tesked honung
en halv kopp naturell yoghurt

Gör såhär:

Blanda ihop och massera in i fuktigt hår. Låt verka i cirka 15-30 minuter. Vira gärna in håret i en varm och fuktig handduk. Vill du inte få den kladdig går det bra att sätta upp håret i en klämma eller varför inte en påse. Skölj sedan håret ordentligt med ljummet vatten.

4 reaktioner på ”Hårinpackning mot statiskt hår

    1. Håret ska vara fuktigt när du lägger i inpackningen. Tvätta gärna håret först, ha sedan i hårinpackningen och använd slutligen balsam.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons