I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

3 reaktioner på ”Hårinpackning för torrt hår

  1. Provade och tyckte den här hårinpackningen var helt värdelöst. Bananen går inte att skölja ur, blev tvungen att använda schampo och mängder med balsam innan jag blev av med det :(

    1. Trist :( För mig funkar den jättebra! Men det är ju olika för olika hårtyper och kvaliteer. Jag ex. kan inte tvätta håret med Fructis, eftersom mitt hår blir tuggummi av det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *