I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Ansiktsmask torr till normal hy (1)

Honung och äggula vårdar, banan mjukgör samt havregryn som skrubbar bort döda hudceller såväl som smuts och fett samtidigt som det verkar återfuktande.

Ingredienser till en person:

½ liten banan
1 tsk olivolja
1 tsk honung
1 äggula
lite vatten
lite havregryn

Gör såhär:

Mosa bananen ordentligt och tillsätt resterande ingredienser. Blanda tills det blir grötigt. Massera sedan in i ansiktet och låt sitta i 15-20 minuter. Tvätta av ansiktet med ljummet vatten.

Mer om skönhet finns i sidokolumnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *