I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Ansiktsmask, normal till torr hy

Honung såsom äggula är vårdande och lugnande ingredienser. Persika verkar återfuktande och motverkar torr hy. Den här ansiktsmasken kan du bruka en gång per vecka.

Ingredienser till en person:

Fruktköttet från en persika
1/4 dl vatten
1 tsk honung
1 äggula
3 msk olivolja

Gör såhär:

Mosa fruktköttet av persikan och blanda noga ihop med alla ingredienser förutom vatten. Ansiktsmasken ska inte bli vattnig, tillsätt därför lite vatten i taget och rör om ordentligt. Applicera innehållet i det rena ansiktet och låt verka 15-20 minuter. Skölj av masken med ljummet vatten eller torka försiktigt av med en fuktad handduk.

Tips: Om du är känslig runt ögonen, kan du applicera ett tunt lager ögonkräm runtom.

Mer om skönhet finns i sidokolumnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *