I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Lockigt hår, produkttips?

Läsarfråga från Nattis: Jag har en fråga om hår. Mitt hår är rött och väldigt krulligt och det ser alltid risigt ut antingen jag har något i eller inte. Vad ska jag ha i för att skruvarna ska forma sig ihop (och inte vart hårstrå för sig) Jag använde en mousse men den har slutat tillverkas. (testade glidmedel igår *skratt*) Säg till om du vill ha kort!

Emma-Lous svar: Balsam och hårinpackning tynger håret, så det vore något att börja med. Tänk på att lockigt hår oftast är skörare än andra hårtyper och därför är det bra att fuktbomba denna hårtyp då och då. Som jag förstår vill du behålla lockarna och då finns en bra stylingprodukt (som jag använder i mina lockar) som kan vara något för dig: Kérastase Nutritive Oléo-Curl Oil-in-milk. Det är en formgivande stylingmilk för hållbara lockar. Här kommer en länk till en bra sida som säljer denna produkt: KLICKA HÄR! 

LÄS: http://emmalou.myshowroom.se/2009/11/10/tips-for-lockig-hartyp/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons