I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Inte ha sköljmedel i håret

Läste precis på en sida att det finns en husmorskur där du blandar sköljmedel och vatten i en sprayflaska och vips så har du en alldeles egen balsamspray.

VARNING! Detta kan vara förödande för både ditt hår och hårbotten! För det första är sköljmedel enormt allergiframkallande. Sköljmedel används för att hålla kläderna mjuka för att de ska hålla längre, men det är många som börjar klia sig och får eksem utav detta. Jag själv använder absolut inte något sköljmedel alls när jag tvättar. Det är inte värt att framkalla allergi! Det är ju bara att köpa nya kläder? För inte blir de noppiga på en gång heller! Om det inte är skitkvalité förstås!

Och på så sätt är det inte rekommenderat att ha sköljmedel när man tvättar. Tänk er sjäva hur det skulle vara att spraya det i huvudet? Nä, fy fan. Det är ett av de värsta ”frisör”tipsen jag har skådat på nätet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *