I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hur sätta in löshår själv?

Läsarfråga från AB: Hej. Kul med frågestund. jag undrar hur man sätter in löshår lättast på sig själv? vilket är lättast och vilket typ av löshår? kram

Svar från Emma-Lou: Hej där! Det mest enkla sätt genom att kirra det själv, är att använda sig utav löshår som sitter fast på clips/spännen. Andra metoder blir bäst att göra hos en kunnig inom området.

Äkta hår är det jag rekommenderar i kvalitét, eftersom syntetiskt hår blir trassligt och ohanterbart direkt. Äkta hår, klarar av föning, tvättning och även färgning om du själv skulle få för dig att färga håret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *