I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Stort hårsvall, steg för steg

 

e-l

Önskar du stort hårsvall som jag har på bilden ovan?

Såhär gör du:

1. Tvätta håret med schampoo (inget balsam på ett par dagar). Handdukstorna håret.

2. Lägg upp håret på de största spolarna du hittar. Ta ur när det är torrt. Kamma igenom lockarna försiktigt med fingrarna.

(Vill du fuska lite, använd fönen. Men jag rekommenderar att inte använda fön för mycket!)

3. Massera in volummousse i händerna, krama in i hela håret och låt torka. Använd dock inte för mycket. Lite grann räcker.

4. Spraya med fixerande spray.

kändis

Fler frisyrer steg för steg finns i sidokolumnen.

2 reaktioner på ”Stort hårsvall, steg för steg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons