I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Somrig frisyr, steg för steg

2

Fäst fina spännen i håret och sätt upp håret i en enkel hästsvans. Ta passé för passé ur hästsvansen och fäst små ”bullar” med V-formade hårnålar. Slarvigt är snyggt i denna frisyr. Spraya lätt med hårspray på cirka 30 centimeters avstånd.

ggg

V-formade hårnålar.

4

Små, söta spännen att fästa i håret finns på bl.a H&M, Lindex, Kicks m.fl.

En reaktion på ”Somrig frisyr, steg för steg

  1. Snygga frisyrer! du har säker hört det förut men jag tycker att du är väldigt lik skådespelerskan Rebecca Gayheart :-)

    SVAR: Jo, det har jag hört – tack så mycket :-). Andra skådespelare som folk tycker mig likna är Mila Kunis och Angelina Jolie.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons