I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Snabba festfrisyren, steg för steg

Denna frisyr gjorde jag (sittandes i passagerarsätet) på 5 minuter.

3

Fler frisyrer steg för steg finns i sidokolumnen.

5

Gör frisyren såhär:

Tupera luggen i en snebena och kamma den fint bakåt. Sätt upp håret i en stram hästsvans. Ta passé för passé ur svansen och sätt fäst som lockiga skruvar tillsammans med hårnålar. Det är fint om det spretar lite från de skruvade passéerna. Spraya hela håret med en fixerande spray.

Läs: såhär tuperar du luggen

2 thoughts on “Snabba festfrisyren, steg för steg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *