I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Silverschampoo på mörktonat?

Läsarfråga från My: Hej, jag tonade mitt hår bara för några dagar sen och det var en mörkbrun nyans. Jag hade slingat blont innan men ganska mycket färger. Nu när färgen börjar gå ut vill jag ha blonda slingor hår igen, så jag tänkte att man kanske kunde göra såhär:
När håret börjar bli grön/ljust så kan man väl använda silvershampoo och göra det ljusare och sen gå till frisören och slinga om det? Skulle bli överlycklig om du kunde hjälpa mig med detta!

Svar från Emma-Lou: Jag vet inte om det är toning eller lättfärg du har använt? Hur som haver, avråder jag dig från att använda silverschampoo i detta fall, eftersom ditt hår kan bli extremt missfärgat och fläckigt.

LÄS: Toning är oftast inte toning.

Fler läsarfrågor (och annat inom skönhet) finns i sidokolumnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons