I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Paris Hilton, glamourös 60-tals frisyr, steg för steg

paris

En läsare ville veta hur man gör denna fina frisyr som Paris Hilton har på bilden till vänster. Bilden till höger kommer HÄRIFRÅN!

Såhär gör du frisyren:

1. Rulla upp det fuktiga håret med stora spolar.

2. När håret är torrt tar du ur alla spolar och kammar igenom håret försiktigt.

3. Tupera det övre håret på hjässan (inte luggen) samt håret på sidorna. Tupera inte helt ut. Tupera från hårbotten och 2 dm av hårets längd.

4. Kamma försiktigt det överst tuperade bakåt så att det inte ser tuperat ut. Men håret skall fortfarande vara högt. 

5. Spraya hela håret lätt med en fixerande hårspray så håller det längre. Spraya på minst 30 centimeters avstånd.

6. Luggen (gärna i snebena) kammar du in lätt bakom öronen och sätter på ett brett diadem som du inte sätter helt bakom öronen. Sätt in den lite snett och låt det långa håret dingla över diademet som Paris Hilton. Det går bra att fästa diademet med hårnålar. Spraya därefter luggen.

Tips: Självhäftande spolar och fina diadem finns billigt på H&M.

Fler frisyrer steg för steg finns i sidokolumnen.

2 reaktioner på ”Paris Hilton, glamourös 60-tals frisyr, steg för steg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *