I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Jag har förstört mitt hår

Läsarfråga från Lisa: Jag har gjort de ultimata. jag hade svart färgat hår och har nu försökt blondera det hemma själv. mitt hår ser förjävligt ut. det är en blandning mellan röd, brunt, orange och gult. olika färger överallt. jag ville bara bli blond igen. hjälp mig.

Svar från Emma-Lou: Ajajaj. Jag vet inte hur kvalitén på ditt hår ser ut, om det är tuggummi eller hur poröst det kan vara. Men mitt klokaste råd just nu är att du går till en frisör. Det är på tok för grova skiftningar för att du ska kunna fixa det själv. Du måste ha hjälp av någon som kan detta – och som kan bedöma vilket skick ditt hår är i. I och med dessa stora skiftningar låter det som att du har preparerat ditt hår många gånger hemma? Liksom färgat gång på gång?

Fler hårtips och läsarfrågor finns kategoriserat i sidokolumnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *