I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Gör som kändisarna! Frisyrtips!

Störs du av småhåren som sticker upp när du har en uppsatt frisyr? Då har jag ett riktigt bra tips för dig, som jag även har noterat att många kändisar använder sig utav…

1

Använd dig av ett enkelt och gärna tjockare pannband som finns att köpa för cirka 20-lappen på bland annat H&M. Annars kan du alltid använda dig av de så kallade ”bh-banden”, men de efterlämnar spår.

Det snabba tipset: Blöt överhåret lite grann med hjälp av handflatorna och sätt sedan på dig pannbandet och låt det sedan sitta mellan 30-60 minuter. Ta bort hårbandet och spraya väldigt lätt med hårspray med 30 cm avstånd.Resultatet blir att småhåren torkar så att de ligger jämsides med huvudformen.

Tipset som tar lite längre tid: Tvätta/blöt håret helt när du duschar och krama ur håret försiktigt. Rulla sedan upp hela håret i en handduk i cirka 15 minuter, håret blir då inte lika blött utan mer fuktigt. Sätt på hårbandet och låt det sitta cirka 30-60 minuter – och under tiden kan du göra kvällens make-up! Ta sedan bort hårbandet och spraya väldigt lätt med hårspray med 30 cm avstånd. Resultatet blir detsamma som tipset ovan, bara det att hela resultatet känns fräschare.

2

Sandra Bullock, Sarah Michelle Gellar och Gwyneth Paltrow

Eller varför inte behålla den smala varianten av hårband på? Supersnyggt till en enkel hästsvans eller varför inte en slarvig men snygg håruppsättning?

3

Hårband överhuvudtaget är en överlägsen accessoar.

4

Paris Hilton i en mer avancerad frisyr med hårband.

En reaktion på ”Gör som kändisarna! Frisyrtips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons