I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Blonderingsspray?

Läsarfråga från Vivvi: Hej! Vart kan man köpa blonderings spay?

Svar från Emma-Lou: Hej Vivvi! Jag tycker inte att du (eller någon) ska använda blonderingsspray då det sliter enormt. Det handlar om starka kemikalier som fräter, vilket kan medföra till att hårstråna går av. Det kan alltså bli ett ojämnt, fult och måhända missfärgat resultat. Dessutom står det oftast på förpackningen att blondsprayen inte ska tvättas ur. Jag har då inte råkat på någon blondspray där det står tvärtom. Hur länge blir det kvar i håret tro? En dag, två eller tre? Ajaj, inte bra. Skippa blondspray!

Jag skulle inte våga färga ett hår som preparerats med blondspray.

Läsarfrågor och annat om beauty finns längre ned i sidokolumnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *