I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Bästa produkterna för löshår?

Läsarfråga från .Sarah: Har en fråga om löshår, Ska sätta in äkta remyhår,vilka är dom bästa produkterna för att det ska fortsättas hållas fräscht? Tack på för hand =)

Emma-Lous svar: Remyhår är mer skört och det är då viktigt att vårda håret. Meningen med remy är att det ska vara ett obehandlat hår. Jag tycker att du ska undvika att permanenta håret. Eftersom håret är rätt rakt i sig, dock kan det vara lite självfall, så tycker jag att du inte heller ska platta det. Måste du platta håret, använd då värmeskydd! Annars bör det räcka att borsta håret rakt då det är blött.

För att behålla glansen i remyhåret kan du använda dig av silikondroppar. Det finns att köpa på de flesta salonger. Då tar du 2-3 droppar i handflatan och gnuggar runt för att sedan fördela ut i håret.

Vilka produkter använder du i ditt eget hår nu? Tänk på att vårda löshåret som om det vore ditt eget hår. Köp endast produkter på salong.

Märken jag rekommenderar är Matrix, Redken, L’Oreal och Goldwell. Använd schampoo, balsam och hårinpackning av samma märke.

Nu vet jag inte vad du har för hårkvalité och allt passar inte alla hår. Därför får du prova dig fram.

Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *