I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Tvinnad hästsvans, frisyr steg för steg

beyooo

Bilden kommer HÄRIFRÅN! Fler frisyrer steg för steg finns i sidokolumnen.

Gör frisyren såhär:

1: Platta hela håret försiktigt. Dela sedan in det i tre passéer. Första delen (mittenpartiet) sätter du upp i en låg hästsvans som på bilden ovan – med en hårtofs i samma färg som din hårfärg.

2: Sedan tar du en av sidodelarna och kammar bak, varpå du snurrar hårslingan runt 1½ varv och sedan fäster underifrån med en hårnål. Resten av håret låter du falla ned bakom den första som gjordes i steg 1. Nu gör du på samma sätt med den tredje och sista hårslingan.

3: Spraya med en mjuk hårspray.

Färdigt!

One thought on “Tvinnad hästsvans, frisyr steg för steg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *