I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Tara Reid, kändisfrisyr steg för steg

tara

Partyprinsessan Tara Reid – en frisyr för mellanlångt till långt hår…

Såhär gör du frisyren: Tvätta håret med schampoo och handdukstorka. Rulla upp håret på stora spolar i det fuktiga håret. När allt är torrt, tar du ur spolarna och drar försiktigt igenom med fingrarna. Arbeta in lite mousse i håret och avsluta med en fixerande spray.

Tips: Tvätta inte håret med balsam några dagar innan festen eftersom balsam gör håret mjukt, vilket sannolikt leder till att spolarna glider ur håret och håret tyngs = ingen volym.

Tips: För att snabba på torkningen kan du använda dig av en fön. Glöm inte att ställa in den på kalluft så tar inte hårstråna lika mycket stryk.

Köptips: Självhäftande spolar finns på H&M.

Fler frisyrer steg för steg finns i sidokolumnen.

2 thoughts on “Tara Reid, kändisfrisyr steg för steg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *