I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Paris Hilton, glamourös frisyr steg för steg

paris

Jag älskar Paris Hiltons frisyrer, de är helt underbara. Den här typen av frisyr jag själv brukar ha när jag går på fest!

Tips: till denna frisyr bör du inte ha tvättat håret med balsam eller haft hårinpackning på minst 2 dygn! Lockarna kommer inte att hålla annars eftersom balsam och hårinpackning tynger håret.

Såhär gör du frisyren:

1: Fukta hela håret och arbeta in en volymmousse i håret. Använd bara lite ytligt över håret. Rulla sedan upp det med stora spolar. Det är inte så svårt att få till det på egen hand, lättast är om du har självhäftande spolar.

2: Ta ur spolarna när håret är torrt. Tupera håret mitt på huvudet. Fördela det tuperade både bakåt samt på sidan och kamma därefter det fint på det övre hårstråna så att inte den ”trassliga” tuperingen syns därunder.

3: Låt det övriga håret svalla och spraya med en fixerande spray.

Färdigt!

Fler frisyrer steg för steg finns under flikarna ovanför headerbilden.

2 thoughts on “Paris Hilton, glamourös frisyr steg för steg

  1. Hårstråna blir hala som tusan om man har i balsam dygnet innan man ska göra frisyren. Svårare att få till en sjysst tupering då. Däremot har du rätt i att balsam dämpar det statiska i håret. Men om du ska göra en frisyr, så kommer hårsprayen att ta bort det statiska, promise :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *