I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Marie Antoinette, kändisfrisyr steg för steg

Såhär gör du själv den snygga festfrisyren lik Marie Antoinette:

1. Tupera hela håret för volym. Med håret högst upp och mitt på huvudet, arbetar du in en gele i torrt hår. Detta kommer att ge mycket volym.

 

svinryyg

2. Kamma bak håret på sidorna och fäst med vanliga hårnålar i samma färg som ditt hår. Det ska se ut som en slarvig svinrygg. Behåll det övriga håret uppe på huvudet.

3. Forma håret som är kvar som en rufsig ”bulle” på huvudet med hjälp av hårnålar formade som uppochnedvända V:n.

4. Spraya med en fixerande hårspray på ungefär 30 centimeters avstånd.

Fler frisyrer steg för steg finns i sidokolumnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *