I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Katherine Heigl, kändisfrisyr steg för steg

nyrskatherineheigl(1)

Katherine Heigl – en festfrisyr för kort till mellanlångt hår.

Såhär gör du frisyren:

Tvätta håret med schampoo men inte med balsam. Handdukstorka. Rulla upp hela håret på medelstora  spolar och låt torka. Obs: rulla spolarna efter benan du önskar. Använd dig av hårfön om du behöver låta det torka snabbare. Ta ur spolarna och kamma igenom lockarna lätt med fingrarna. Massera in en lätt hårmousse i handflatorna och arbeta in försiktigt i håret. Fäst med fina hårspännen och spraya avslutande med en fixerande spray.

Tips: Fina hårspännen finns på bl.a Kicks, H&M och Lindex.

Tips: Självhäftande spolar kostar inte mycket på H&M.

Fler frisyrer finns i sidokolumnen.

One thought on “Katherine Heigl, kändisfrisyr steg för steg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *