I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Kate Bosworth, kändisfrisyr steg för steg

katebosworth

Kate Bosworth – svinrygg med tvinnad look

Såhär gör du frisyren:

1. Tvätta håret med schampoo. Använd ej balsam.

2. Föna håret torrt.

3. Tupera hela håret lätt.

4. Kamma bak sidohåret, snurra in det, vik in ”svansen” och göm. Fäst med hårnålar i din egna hårfärg. Behåll dock håret kring hårfästet på ena sidan samt håret uppepå huvudet (hjässan, luggen).

5. Kamma nu försiktigt håret på hjässan åt sidan och fäst med hårnålar bak i ”svansen”.

6. Tvinna det återstående sidohåret och snurra bak. Göm eventuella skavanker från punkt fem. Göm ”svansen” Fäst med hårnålar.

7. Spraya med en fixerande spray.

8. Får du inte till svansen riktigt, kan du alltid dölja ”felet” med en snygg accessoar i form av ett blommigt clips osv.

Tips: På H&M, Kicks och Glitter finner du många olika sorters accessoarer och clips till ett bra pris. Matcha gärna plagget du bär.

En reaktion på ”Kate Bosworth, kändisfrisyr steg för steg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons