I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Inbakad fläta

1Såhär fixar du enkelt en inbakad fläta :)

2

Borsta hela håret och gör en snebena. Gör sedan en bena som du drar till precis bakom öronen. Sätt luggpartiet och det håret framåt och knyt resterande hår i en hästsvans.

3

Ta fram en passe ”längst fram” och dela den i tre delar.

5

Börja fläta: ta höger slinga över den som ligger i mitten, så att den hamnar i mitten. Gör likadant med vänster slinga. Och varva därefter höger slinga tillsammans med en bit hår mot mitten och likadant med vänster.

7

Fortsätt att varva tills allt hår är i flätan.

9

Fäst flätan bak med en enkel hårnål.

10

Voila!

En reaktion på ”Inbakad fläta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons