I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Glamourös hästsvans, steg för steg

hstssvans(3)

Fler frisyrer steg för steg finns i sidokolumnen.

Gör frisyren såhär:

1: Locka håret med stora spolar. När håret och spolarna torkat, ta ur alla spolar och kamma försiktigt igenom lockarna med fingrarna.

2: Gör en snebena. Kamma övriga håret med en fintandad kam snett bakåt och sätt upp i en fin tofs alternativt hårklämma och fäst med V-formade hårnålar. Tofsen ska sitta på samma sida som den breda snebenan.

3: Spraya med en fixerande spray.

Färdigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *