I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Fiskbensfläta

1

Fler frisyrer steg för steg finns i sidokolumnen.

Det här inlägget introdocerar dig till att själv göra en fiskbensfläta på dig själv. Inte alls så svårt som många tror. Men det kan vara lite tröttande i armarna. Fast så lång tid tar det inte! En fiskbensfläta går att variera, att ha i en hästsvans som mig på bilderna eller varför inte ha på sidan? Det är snyggt med lite slarvig fiskbensfläta!

Tips: ta så små delar som möjligt vid flätningen.

2

1. Dela upp håret i två delar. 

3

2. Ta en liten del hår från den yttre delen på den högra delen. 

4

3. Lägg den lilla delen innerst intill vänster slinga.

5

 

4. Gör nu samma sak med vänster slingas ytterdel och fläta mot höger sidas innerdel. 

6

5. Gör nu detta varannan gång, passé för passé.

7

 6. Fäst med en tofs eller ett fint spänne! Spraya lite ifall du ska på fest!

One thought on “Fiskbensfläta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *