I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Cool festfrisyr steg för steg

1

Udda variant av flätfrisyr. Fler frisyrer steg för steg finns i sidokolumnen.

Såhär gör du:

1. Gör en riktigt bred snebena.
2. Fukta luggen och ha i en mjuk mousse eller lätt gele.
3. Fläta vanliga flätor från sida till sida.
4. Fäst alla flätor med hårnålar bakom örat.
5. Sätt upp hela håret i en hästsvans cirka 5 cm bakom örat.
6. Snurra en hårslinga runt tofsen så att inte tofsen syns.
7. Tupera lätt eller locka med locktång (glöm inte värmeskydd)
8. Spraya lockarna/tuperingen med en hård spray.

TIPS inför frisyren: låt gärna håret vara otvättat ett par dagar före frisyren, så blir det lättare att frisera.

Jag har uppklippt i hela håret samt kort lugg, så visst går det att fläta in! Tack vare gele/mousse, blir det lättare för flätorna att hålla samt att det spretiga hårstrån arbetas in.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *