I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Britney Spears, kändisfrisyr steg för steg

brittan(1)

Britney ”Brittan” Spears – en frisyr för mellanlångt till långt hår.

Såhär gör du frisyren:

Använd en vågtång i torrt hår. Våga håret passé för passé (en slinga hår i taget). När du har vågat håret, massera in medelhård mousse i handflatorna och arbeta försiktigt in i håret. Avsluta med en fixerande spray.

OBS: Glöm inte att ha i värmeskyddande produkt innan du använder vågtången.

Tips: Tvätta inte håret med balsam några dagar innan du gör frisyren eftersom balsam gör håret mjukt samt tynger håret något. Detta kommer sannolikt leda till att vågorna inte håller lika bra.

Fler frisyrer steg för steg finns i sidokolumnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons