I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Inbakad fläta, utsläppt, frisyr steg för steg

 

2

Flätor är väldigt hett kan jag lova. Vilken kille faller inte för en tjej med flätor?!

Fler frisyrer steg för steg finns i sidokolumnen.

Gör frisyren såhär:

1. Dela håret från luggen till hjässan i en mittbena.

2. Gör en utbakad fläta på vardera sida om mittbenan. Du flätar alltså flätan utåt, med tre passéer i taget, varpå du tar en ny hela tiden och bakar in! Fläta hårt men gärna lite slarvigt. Fläta ungefär 10-15 centimeter från början till sidan av skallen och ha inte med allt sidohår. Fläta sedan resten av flätan som en vanlig fläta.

3. Fäst med hårnålar bak på huvudet.

4. Fixera med spray och låt resten av håret svalla!

Färdigt!

TIPS: Om du känner dig osäker på hur nålfästningen skall hålla, kan du använda dig utav hästtofsar. Ha i samma färg som din egen, knyt flätan och fäst därefter med hårnålar. Kostnad: cirka 20:- för 500 st.

4 reaktioner på ”Inbakad fläta, utsläppt, frisyr steg för steg

  1. Hej, jag har en fråga… Jag skulle vilja göra två inbakade flätor bredvid varandra i sidan av luggen. Alltså, två inbakade flätor i SIDAN av luggen. Men jag kan varken göra en inbakad fläta eller förstå hur jag ska göra. Om du kan svara på min fråga så kan du gärna skriva tillbaka på min mail – Inoore@hotmail.com. M v h Amanda

    SVAR:
    På kommande länk, visar jag hur man gör en inbakad fläta. Om du vill ha två flätor bredvid varandra i luggen, så fäster du först första och så gör du en till bredvid.

    http://emmalou.myshowroom.se/inbakad-flata-i-luggen-frisyr-steg-for-steg-med-manga-bilder/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons