I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Flätan till galan, frisyr steg för steg

3

Den slarviga varianten….

4

…eller den strama.

Gör frisyren såhär:

1. Dela luggen i en snebena. Gör en inbakad fläta bakåt som du låter sluta strax bakom öronen. Fläta lite slarvigt. Eller hårt och stilrent som Gwyneth Paltrow!

2. Fäst med hårnålar.

3. Sätt upp övriga håret i en slarvig knut med hjälp utav en fin hårklämma i valfri smak. Är det stilrent där fram, kör stilrent bak på huvudet också.

4. Spraya med en fixerande spray.

Färdigt!

TIPS: Om du känner dig osäker på hur nålfästningen skall hålla, kan du använda dig utav hästtofsar. Ha i samma färg som din egen, knyt flätan och fäst därefter med hårnålar. Kostnad: cirka 20:- för 500 st.

3 reaktioner på ”Flätan till galan, frisyr steg för steg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *