I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Vardagsfrisyr, frisyr steg för steg, under två minuter

q
En frisyr som tar 2 minuter att göra, perfekt för den morgontrötta.

P1090280

Borsta först igenom det rena håret och dela håret upptill i valfri bena, själv har jag snebena. Börja med ena sidan och tvinna några centimeter in på skallen. Tvinna inåt.

P1090281

Ta in en ny slinga och tvinna in tillsammans med den första tvinnade slingan.

P1090283

Ta slinga efter slinga, baka in och fortsätt tvinna.

P1090286

Fäst med en hårnål bak på huvudet och spraya det tvinnade. Genomför sedan samma procedur på andra sidan. Välj därefter om du vill ha håret utsläppt eller uppsatt i en låg hästsvans!

Tips: För ett bättre resultat och hållbarhet, tag små slingor och tvinna hårt från början. Det tvinnade kommer successivt att släppa lite, så det blir löst och snyggt ändå!

En reaktion på ”Vardagsfrisyr, frisyr steg för steg, under två minuter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons